Susanovamagazine juni 2021
Hoe ziet een duurzaam en gezond voedselsysteem eruit? Eten we over enkele jaren bijvoorbeeld Vlaamse soja? Wat valt er te verwachten van microbieel eiwit als alternatief voor vlees en soja? En wat doen multinationals op het vlak van duurzame voeding? Ontdek het in de nieuwe editie van Susanovamagazine.
De inhoudstafel:
06 | Unilever koppelt duurzaamheid aan sociale gelijkheid
11 | Kweken we over enkele jaren Vlaamse soja?
14 | Zorgt Carbon Food Deli voorde grote doorbraak van veganistisch broodbeleg?
17 | Als soja en vlees vechten om een been, gaat microbieel eiwit er dan mee heen?
22 | Cacao wordt stap voorstap duurzamer
26 | Hoe eten we meer milieuverantwoord?
30 | De waterkringloop van Carlsberg
34 | Vandemoortele drijft ‘groene’ inspanningen op
37 | 7 dingen die je moet weten over de voeding van de toekomst
40 | De strijd tegen voedselverspilling: van sociale soep tot bloemkoolrijst
44 | Delhaize, IKEA en Danonesteunen eiwittransitie in Vlaanderen
Om Susanovamagazine te kunnen lezen, moet je geabonneerd zijn.