MVO

Plus We Are Impact Collective: duurzame experts onder één dak

De nieuw gelanceerde ‘impact boutique’ zal een brede waaier aan diensten bieden voor ondernemers en organisaties die positieve verandering willen realiseren.

29 maart 2023
We Are Impact Collective Get Impact Into Play Experts
We Are Impact Collective

Het idee achter We Are Impact Collective is dat onze huidige, globale uitdagingen, zoals de klimaatcrisis, biodiversiteitsverlies, waterschaarste… onderling met elkaar verbonden zijn. Om ze aan te pakken hebben we dus een systemische benadering nodig, met verregaande samenwerking tussen verschillende actoren en disciplines. Daarom bestaat We Are Impact Collective uit Belgische en Nederlandse experts in allerlei domeinen zoals: impact investing, duurzame business models opzetten, leiderschap versterken en start ups helpen groeien. Zij zullen individuen, bedrijven, ngo’s, start ups en family offices (financiële dienstverlening aan vermogende families) helpen om een positieve impact te maken, aan de hand van inspiratie, verwondering, advies, mentoring en kennisdeling.

Het is de bedoeling dat de experts van We Are Impact Collective ook van elkaar leren om hun eigen blikveld te verbreden. Ze zullen daarom onder meer elkaars congressen bezoeken, te beginnen met het Parijse ChangeNOW in mei. Op termijn volgen er ook ‘Inspiratiesafari’s’ voor teams en family offices en een heus Impact Museum. Astrid Leyssens, oprichter van We Are Impact Collective. “We gaan elkaar en onze klanten inspireren, we gaan advies geven en mentoren, het samen gewoon doen, we gaan impact vieren en we gaan verandering cheerleaden”.

Verder lezen?

Maak een profiel aan en lees Susanova nu 1 maand gratis.

SDG

Partnerschap om doelstellingen te bereiken